Bezmäsité prekvapenie v alobale

25.05.2011 11:08

Názov jedla bol momentálna inšpirácia. Príprava je veľmi jednoduchá. Očistite zemiaky, nakrájajte ich na tenké plátky, opláchnite, osušte. Potom pridajte olej, soľ a korenie podľa chuti, napr. červenú papriku, mletú rascu, čierne korenie. Nakrájajte šampiňóny a zeleninu podľa chuti - cuketa, baklažán, mrkva, brokolica, cibuľa. I tieto suroviny osoľte a okoreňte. Potom nakrájajte na polovice alebo štrtiny cherry paradajky a na menšie kúsky uvarené vajíčko. Pripravte si alobal, ktorý potrite tenkou vrstvou oleja a pridajte všetky pripravené ingrediencie. Vrstvenie, veľlkosť a tvar všetkých surovín je na vás. Alobal uzatvorte a konce vytočte hore. Dajte na plech a pečte v rozohriatej rúre na 220 stupňov asi 30 min. Výsledkom je chutné a ľahké jedlo plné príjemných chutí.